Eiendomsmegleren Du Kan Stole På

Teamet på Classic Homes Spania har mange års erfaring innen spansk eiendom og har vært aktiv i det spanske eiendomsmarkedet siden 2003, både på Costa Blanca og Costa del Sol. Gjennom vårt nettverk av eiendomsmeglere kan vi tilby alle boliger som er til salgs på Solkysten. Du betaler ikke for vår service, prisen du betaler for boligen er den samme om du kjøper direkt i Spania.

Se våre nyeste eiendommer, tvangssalg og eiendommer som selges av banken. Mange av disse selges til langt under markedsverdi og nye eiendommer blir lagt til vår hjemmeside hele tiden.

Det spanske eiendomsmarkedet er i ferd med å komme seg ut av finanskrisen, noe vi merker i antallet nye henvendelser og salg. Hjelp oss og finne din drømmebolig i Spania, fyll ut kontaktskjemaet og en dyktig og kvalifisert megler med god erfaring innen det spanske markedet vil ta kontakt med deg for å finne din drømmebolig.

Hvis du finner ikke drømmeboligen din på vår nettside, vil vi finne drømmeboligen din for deg, bare ta kontakt med oss med dine eiendomskrav!

Fyll ut kontaktskjemaet under og gi så mye informasjon som mulig om den type eiendom og området du leter etter. Vi vil deretter sammenligne dine krav med vår omfattende eiendom database.

*
100% Free Lead Management Software